Eindelijk weer eens een winstpartij

Zonder de vaste kern, die gooien liever met bier bij NAC Breda, mochten we tegen WSST Hill United aantreden. De heenwedstrijd was onder toeziend oog van onze sponsor niet heel best en daarom waren we gebrand om deze in winst om te zetten. Daarbij hadden we nog geen ‘topper’ gewonnen.

Tijdens de eerste minuten ging het vrij gelijk op. De tegenstander had de bal en wij hielden de boel redelijk dicht. Naarmate de eerste helft vorderde voerde we het tempo wat op en kwamen we er zo nu en dan heerlijk voetballend uit. Met mooi, snel uitgevoerde aanvallen stond het met de rust 7-1. Je hebt van die wedstrijden dat bij ons alles lukt en de tegenstander een mindere dag heeft. Vandaag was denk ik zo’n dag.

Onder bezieling van onze kapitein werkte we tijdens de tweede helft verder aan het doelsaldo. Andy speelde naast zijn rol als keeper mee als onze laatste man, ik ben er nu wel achter dat hij als keeper dezelfde drang naar voren heeft als Mike. Staat liever bij het andere doel dan in het eigen. Dit maakt wel dat we voor één keer een antwoord konden bieden op de meevoetballende keeper. Uiteindelijk leidde dit tot een 14-3 eindstand.

Mooi om te vermelden: Mart speelde vandaag ijzersterk, met drie fraaie doelpunten staat zijn seizoenstotaal op vier doelpunten. Daarnaast had hij een aantal mooie assists. Andy’s geleende  handschoenen zorgde ervoor dat hij een redelijk rustige avond had in zijn eigen doelgebied. Arco was zoals altijd degelijk en joeg de boel goed op, met twee doelpunten en enkele assists wederom belangrijk. Iwan wilde alleen maar meer en meer doelpunten, 14 was voor hem niet genoeg. Scoorde er zelf vier. Wederom de seizoenstopscoorder en zal binnenkort zijn 100e doelpunten maken. Reijling liep vandaag eens een keer niet als een verstrooide professor over het veld. Het leek er vandaag op dat hij iets van een idee had wat hij moest doen ;-). Mike deed ook mee en legde er vier in het mandje en had een aantal assists.

Een avond waarin alles lukte en onze tegenstander een offday had. Verder was het een sportieve wedstrijd, waarbij we de scheidsrechter een makkelijke avond hebben bezorgd. We wensen onze tegenstander succes tijdens de laatste wedstrijden en we zien elkaar volgend seizoen weer.

Donderdag 17 maart spelen we om 21:30 uur in Made de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Shikeda.