Niet gedegradeerd!

Niet gedegradeerd inderdaad.. moet je dat vieren…? Nou, na een seizoen waar verder héél weinig te vieren viel; JA!

Maar wát een lastig seizoen. Waar vorig jaar alles nog lekker liep en we meededen om de titel/promotie, viel dit jaar alles juist precies de verkeerde kant op. Wedstrijden of belangrijke punten werden in de laatste seconde verloren, kansen bij bosjes gemist, de grande vedette die voor de tweede keer in twee jaar zijn knie in de kreukels zag vallen (kniebanden gescheurd, meniscus beschadigd.. ook langs deze weg veel beterschap Iwan!), afgetopt met een fantastische invalkeeper die in de laatste wedstrijd met een derde enkel van het veld af moet..

Dus ja, wat moet je dan.. Inderdaad.. vieren dat we geen laatste zijn geworden! Die twijfelachtige eer gaat overigens naar Futsalteam Empire Sportswear waar we één keer van verloren en één keer op het nippertje van wonnen.

Is er verder nog iets positiefs te melden? Jazeker wel!

  • Lesswood vierde dit seizoen zijn honderdste (!) wedstrijd in het shirt van de ZVV Waterdonken. 100x de dolle vijf minuten van onze middenveld-inval-keeper, ik had ze niet willen missen.
  • Mart is de absolute topscorer van dit seizoen. Links, rechts, middellijn, zijlijn, het maakte niet uit dit jaar. Met 23 doelpunten was hij in zijn eentje verantwoordelijk voor bijna een kwart van alle doelpunten (95 in totaal). De contributie voor 2018/2019 is opgeschroefd zodat we beide benen kunnen verzekeren.
  • Lars is met 12 doelpunten dit seizoen, de tweede die de magische all-time 100 doelpunten grens passeert!

Maar goed.. genoeg getjakkaa’d: deze zomer geen zomercompetitie zodat onze mannen vier maanden de tijd hebben om “aan zichzelf te werken”. Het schijnt dat Bredase psychiaters overbelast zijn en de Waterdonkse vrouwen gek worden van de nachten waarin hun mannen gillend en badend in het zweet wakker worden als ze dromen van wééér een tegendoelpunt.

Gelukkig volgend jaar wel weer gewoon 2e klasse in de ZFB. Dank aan onze tegenstanders, de scheidsrechters en de federatie voor de organisatie. Tot volgend seizoen!

5 reacties

Sluit aan bij het gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *