Saved by the.. whistle

MSG/Waterdonken – DKV

Met zeven man sterk hebben we vanavond een redelijke partij gevoetbald. Het was wat statisch en dat strafte de tegenstander goed af. Al snel keken we tegen een 1-0 achterstand aan. Voor ons was het lastig om er door te komen. Men stond goed opgesteld en eerlijk is eerlijk we hadden in de vorm van de keeper een behoorlijke sta in de weg. Mike zorgde halverwege de eerste helft, met een leep balletje voor de gelijkmaker. Lang mochten we er niet van genieten, maar dankzij Bjorn konden we toch rusten met een 2-2 tussenstand. Daarbij gezegd hebbende dat onze eigen Lewandowski al vroeg de wedstrijd werd uitgeslagen. Tsjah ik had het ook gedaan hoor 😉

De tweede helft ging redelijk gelijk op, tot een ongelukkig derde tegendoelpunt. We drukte de mannen terug en gingen vol op de aanval. Vanuit een counter zorgde Iwan op aangeven van Mike voor de verdiende gelijkmaker. Met de herstelde Lewandowski en Lars drukte we verder door. Lars zorgde met een typische Lars actie en met zijn chocoladebeen voor een 4 -3 voorsprong.

Het mocht jammer genoeg niet zo zijn we maakte weer wat onnodige foutjes en de 4-4 was een feit. Mede dankzij goed keeperswerk van Martijn werd het niet erger. Het is een topper!!

We eindigen de wedstrijd met een ‘saved by the bell’ de 4-5 viel na het laatste fluitsignaal. Kortom één punt in huis gehouden. Een terechte uitslag.

Wij danken Bjorn Pals voor zijn aanwezigheid. Een echte supporter in hart en nieren.

Na vanavond weten we, met dank aan Bjorn Jansen, waarom we een scheidsrechter hebben 😉 Toch fijn om te weten. Volgende keer netjes wachten met de aftrap!!!

Doelpuntenmakers :

Mike, Lars, Bjorn en Iwan 1x

Resultaten

TeamGoalsUitslag
MSG/Waterdonken4Gelijkspel
DKV4Gelijkspel

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *