29 september 2014 20:00 Zomercompetitie 2014

Resultaten

TeamGoalsUitslag
ZVV de Vrijheid5Verlies
TripleB28Winst

Vandaag een redelijk kansloze nederlaag tegen de mannen in het paars. Met de rust keken we al tegen een 5-1 achterstand. In de tweede helft kwamen we goed terug tot 6-4 en raakte onze tegenstander lichtelijk geïrriteerd wat zich ook in fysiekere duels uitte. Het blijft toch zaalvoetbal, maar dat terzijde. Uiteindelijk gaven de mannen nog wat gas bij en gingen we net als de vorige wedstrijd met 8-5 de boot in. Doelpuntenmakers: 2x Lars 2x René 1x Tim Het was een rare zomer, met veel onnodige verliespartijen. Voetbal wat af en toe pijn aan de ogen deed met zo nu en dan een mooie pot voetbal. Wellicht hadden we er goed aan gedaan om wat salsa lessen bij Ruben moeten meepakken, we waren soms wat stijfjes. Een zomer waarbij we Iwan en Mark R nodig hebben gemist. Net als ons Pietertje Richard. Een zomer waarbij Kevin heeft laten zien dat een mens echt door muren kan lopen Rene verschrikkelijk slecht tegen zijn verlies kan, maar langs het lijntje elke tegenstander het moeilijk kan maken en stiekem heel veel scoort. Martijn ook kan scoren, maar nog steeds niet duikt 😉 Lars conditioneel op zijn hoogtepunt is en de makkelijke ballen er maar lastig in krijgt. Tim wat minder heeft gescoord dan het afgelopen jaar, maar dit heeft gecompenseerd met de nodige assists. We danken Huibert en Bjorn voor hun rol als supersubs. Scoren altijd en overal en staan er wanneer nodig. Nu op naar nog wat leuke oefenwedstrijden en een goede stap avond!!!