ZVV de Vrijheid – Grof Geschut

Details

Datum Tijd Competitie Seizoen
23 april 2012 19:00 Zomercompetitie 2012

Locatie

Sportcentrum Teteringen (Tet)
Donkerstraat 36, 4847 EJ Teteringen, Nederland

Resultaten

TeamGoalsUitslag
ZVV de Vrijheid6Verlies
Grof Geschut8Winst

Samenvatting

Sportcentrum Teringen was op maandag 23 april de locatie voor de allereerste wedstrijd in de bestaansgeschiedenis van ZVV de Vrijheid. René van der Kooij, alias voorzitter, penningmeester etc. etc.. zeg maar manusje van alles was de grote inspirator tot de daadwerkelijk realisatie hiervan. Namens het gehele team dank daarvoor.
Het sterrenteam bestond vandaag uit: Lars, Tim, Richard Kromhof, Iwan, Richard alias de Quookert, René en Mark (keeper).
Na het mooi oranje tenuetje te hebben aangetrokken, waar Iwan voor gezorgd heeft en na wat kort inschietwerk was het dan zover, ZVV Grof Geschut trapte af en de mannen van ZVV de Vrijheid konden hun kunsten gaan vertonen. Na wat enkele waarschuwingsschoten van ZVV de Vrijheid vond spits Lars, na een mooi aanval over vele schijven (tikkie takkie voetbal) het doel, 1-0. Lang genieten van het eerste doelpunt konden de mannen echter niet, de bal lag namelijk al snel aan de andere kant in het netje. De mannen van de Vrijheid waren totaal niet onder de indruk en ging verder met georganiseerd positiespel. Echter kwam doelpunt twee vanuit een goed uitgevoerde counter van René, vanaf eigen helft ging hij als Marc Overmars in zijn beste dagen naar het andere doel , keeper was te laat terug en een nieuwe voorsprong, 2-1 was een feit. Iwan zorgde vervolgens met beken schot voor de 3-1. Na enkel goed verdedigend werk van Richard Kromhof , Richard alias de Quookert en Tim en wat reddingen van de keeper mochten de mannen zelfs met deze stand de rust in.
Kat int bakkie dachten de mannen, echter zette Grof Geschut een tandje bij en zorgde binnen een mum van tijd voor een 3-6 achterstand. Hier kwam duidelijk naar voren dat men pas voor het eerst met elkaar in de zaal speelde, van tikkie takkie was even geen sprake meer. Na enkele gevaarlijke schoten van vanuit diverse hoeken, zorgde Lars voor de aansluitingstreffer, echter vlogen nummer zeven en acht er aan de andere kant wel erg makkelijk binnen, en was de wedstrijd zo goed als gespeeld. René, balletje door de beentjes van de keeper (die wij gewoon tellen) en Iwan goed geplaats schot zorgde voor toch een positief slotakkoord.
Conclusie:
Iwan toch echt een rechtspoot is. Er bij zaalvoetbal gekopt mag worden. Mark de rest van het seizoen het doel mag verdedigen, mits hij de bal niet meer door het midden speelt. Er ook in de Waterdonken West, in de vorm van Tim Gregoor het nodige zaalvoetbaltalent rondloopt. Richard alias de Quookert, dankzij Evy een conditie als nooit van te voren heeft. Richard Kromhof multifunctioneel inzetbaar is. Lars voor eeuwig in de boeken staat als de eerste doelpuntenmaker van ZVV de Vrijheid en tevens een gooi doet naar de topscoorders titel. René ons manusje van alles behalve het nodige aan organisatietalent heeft ook een aardig potje kan zaalvoetballen.
Erg netjes voor een eerste wedstrijdje. Gezien de conditie van eenieder de volgende keer misschien iets minder lopen met de bal, maar verder “vûrrall zo dóórgaan”

Sportcentrum Teringen was op maandag 23 april de locatie voor de allereerste wedstrijd in de bestaansgeschiedenis van ZVV de Vrijheid. René van der Kooij, alias voorzitter, penningmeester etc. etc.. zeg maar manusje van alles was de grote inspirator tot de daadwerkelijk realisatie hiervan. Namens het gehele team dank daarvoor. Het sterrenteam bestond vandaag uit: Lars, Tim, Richard Kromhof, Iwan, Richard alias de Quookert, René en Mark (keeper). Na het mooi oranje tenuetje te hebben aangetrokken, waar Iwan voor gezorgd heeft en na wat kort inschietwerk was het dan zover, ZVV Grof Geschut trapte af en de mannen van ZVV de Vrijheid konden hun kunsten gaan vertonen. Na wat enkele waarschuwingsschoten van ZVV de Vrijheid vond spits Lars, na een mooi aanval over vele schijven (tikkie takkie voetbal) het doel, 1-0. Lang genieten van het eerste doelpunt konden de mannen echter niet, de bal lag namelijk al snel aan de andere kant in het netje. De mannen van de Vrijheid waren totaal niet onder de indruk en ging verder met georganiseerd positiespel. Echter kwam doelpunt twee vanuit een goed uitgevoerde counter van René, vanaf eigen helft ging hij als Marc Overmars in zijn beste dagen naar het andere doel , keeper was te laat terug en een nieuwe voorsprong, 2-1 was een feit. Iwan zorgde vervolgens met beken schot voor de 3-1. Na enkel goed verdedigend werk van Richard Kromhof , Richard alias de Quookert en Tim en wat reddingen van de keeper mochten de mannen zelfs met deze stand de rust in. Kat int bakkie dachten de mannen, echter zette Grof Geschut een tandje bij en zorgde binnen een mum van tijd voor een 3-6 achterstand. Hier kwam duidelijk naar voren dat men pas voor het eerst met elkaar in de zaal speelde, van tikkie takkie was even geen sprake meer. Na enkele gevaarlijke schoten van vanuit diverse hoeken, zorgde Lars voor de aansluitingstreffer, echter vlogen nummer zeven en acht er aan de andere kant wel erg makkelijk binnen, en was de wedstrijd zo goed als gespeeld. René, balletje door de beentjes van de keeper (die wij gewoon tellen) en Iwan goed geplaats schot zorgde voor toch een positief slotakkoord. Conclusie: Iwan toch echt een rechtspoot is. Er bij zaalvoetbal gekopt mag worden. Mark de rest van het seizoen het doel mag verdedigen, mits hij de bal niet meer door het midden speelt. Er ook in de Waterdonken West, in de vorm van Tim Gregoor het nodige zaalvoetbaltalent rondloopt. Richard alias de Quookert, dankzij Evy een conditie als nooit van te voren heeft. Richard Kromhof multifunctioneel inzetbaar is. Lars voor eeuwig in de boeken staat als de eerste doelpuntenmaker van ZVV de Vrijheid en tevens een gooi doet naar de topscoorders titel. René ons manusje van alles behalve het nodige aan organisatietalent heeft ook een aardig potje kan zaalvoetballen. Erg netjes voor een eerste wedstrijdje. Gezien de conditie van eenieder de volgende keer misschien iets minder lopen met de bal, maar verder "vûrrall zo dóórgaan"