Voor het echie: ZFB 2015/2016

Na drie seizoen ZVG is het dan zover. De Waterdonkse jongetjes gaan het bij de ZFB voor het echie proberen.

Afgelopen zomer toch maar besloten om bij deze organisatie aan te sluiten. Bjorn, De vallende ster, is bij BCMT weggekaapt en naast het vast cluppie zullen Mart, Arco, Harm, Huibert, Kevin en Andy het team aanvullen. 

De afgelopen drie seizoenen hebben we met wisselend resultaat al flink geoefend. Zo kunnen we muurtjes slopen, staat de reserve keeper liever aan de andere kant als ‘achterste’ man, duikt die andere liever niet, kunnen we niet goed tegen ons verlies en zitten we meer in de lappenmand dan dat we heel zijn. Gelukkig hebben de kids de genen en de hardheid van hun moeder, een tand meer of minder door de lip tijdens het springen op het speelkussen maakt ze echt niets uit, daar lachen ze om. De papa’s lopen nog net niet met een wandelstok over het veld. Zie daar het verschil.

Morgen de eerste wedstrijd bij de KMA tegen ZVTM. Er valt nog geen zinnig woord te zeggen over de kansen van MSG/Waterdonken. René, Iwan, Martijn, Bjorn en Mike zijn van de partij en mogelijk maakt Arco zijn debuut.

We missen Mark R, we hebben vernomen dat sinds hij dertig is het herstel proces van een weekendje weg wat langer duurt. Tim is nog steeds opzoek naar een fotograaf, Lars is nog niet helemaal fit, Kevin traint voor de halve marathon, tip van je teamgenoten: loop om de muurtjes heen en de rest is nu al spoorloos.

Wij danken onze buurman Bjorn Pals en MSG Software voor het regelen van een mooi tenue. Wij nodigen je uit om het ook eens aan te trekken en met ons mee te doen.

Laten we gaan voor een gezellig, sportief maar vooral succesvol seizoen!

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *