ZFB: Eerste wedstrijd, eerste overwinning!

Op maandagavond vond de aftrap van de ZFB competitie plaats. In een vrij kleine zaal bij de KMA mochten we proberen de eerste drie punten binnen te slepen. Bij de wacht zagen we al een stel jonge ‘honden’ onze tegenstander zou het op het lopen zetten. Wij, zes man sterk, en de één nog krakkemikkiger dan de ander.
De tegenstander zette het inderdaad op het lopen, maar MSG wist zo nu en dan gemakkelijk de vrije man te vinden. Al snel had, dan wie anders, Iwan van Oord de bal in het net liggen 0-1. Niet veel later werd het vanuit een standaard situatie en het te laat uitstappen van Mike, 1-1. Aan het spel veranderde vrij weinig. Wij vaak de de bal, maar het creëren van kansen ging moeizaam. Mike en Bjorn waren niet altijd even balvast en zorgvuldig. Toch zorgden zij samen met René voor een 2-4 ruststand. Het tweede doelpunt viel wat knullig. Rechtstreeks vanaf de aftrap. Onze keeper, die vandaag tot zijn grote geluk, niet hoefde te duiken, werd goed verrast.

In de tweede helft duurde het dik 10 min voordat we verder afstand namen. Door middel van heerlijke combinaties tussen Arco, Iwan, Bjorn en René werd het uiteindelijk 3-8. Waarbij gezegd mag worden dat de laatste actie van René erg Bergkampiaans aandeed.

Wij danken de zeer sportieve tegenstander voor een plezierige aftrap en wensen hen veel succes.

Arco dank voor het invallen.

Doelpuntenmakers:
René 3x
Bjorn 2x
Iwan, Arco en Mike 1x

Volgende week dinsdag, 6 oktober, om 20:00 uur vindt de tweede wedstrijd plaats. Tegenstander in sporthal Bavel : Zvv DKV Supporters zijn altijd welkom.

Resultaten

TeamGoalsUitslag
Z.V.T.M.3Verlies
MSG/Waterdonken8Winst

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *