Het linker kanon is terug

De Schout – MSG/Waterdonken

Vandaag om 22:00 uur mochten we aantreden voor de derde competitiewedstrijd van het seizoen. Met Bjorn, Arco Martijn, Mark en Lars in de basis en Harm en Mike op de bank begonnen we erg stroef aan de wedstrijd. Wederom namen we het advies van de scheidsrechter niet ter harte. Voetjes buiten de lijnen bij een intrap. Wat doen wij twee keer? Juist… de voetjes binnen de lijnen. Kortom de beste man stond er weer voor Jan Lul. Floot overigens een prima wedstrijd.

Begin verliep stroef en Harm moest er uiteindelijk aan te pas komen om de boel op gang te brengen. Uiteindelijk gingen we rusten met een 1-4 ruststand.

De tweede helft ging het tempo omhoog en liet ons linker kanon eindelijk weer eens van zich horen. Twee heerlijke doelpuntjes. Welkom terug. Bijzonder moment, waar we stil bij moeten staan, is de verdedigende rol van Lars. Hij heeft zijn roeping gevonden. Mike gaf bij een uitbraak zelfs de bal niet aan hem, verdedigers kunnen immers niet scoren;)

Uiteindelijk werd het 4-12 met als doelpuntenmakers:

Arco 1x
Harm en Mark 2x
Bjorn 3 x
Mike 4x

Het was een leuke pot, met een prima keepende Martijn en prima voetbal van de rest. De tegenstander wensen wij veel succes.

Wij willen onze aanvoerder, Nena en grote broer Jens bij deze van harte feliciteren met hun mooie zoon/broertje Glenn.

Voor de kraamhulp hebben we in de vorm van de wastas een mooi cadeau in de achtertuin achtergelaten.

René dank voor de trouwe support en succes met het herstel.

Resultaten

TeamGoalsUitslag
De Schout4Verlies
MSG/Waterdonken12Winst

 

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *