Zwaarbevochten

De nummer één tegen de nummer laatst van de ranglijst. Dat was vandaag aan het spel niet te zien. Wij waren niet in beste doen, wellicht onderschatting? Onze tegenstander voetbalde ook niet heel slecht. Wederom was de bank nodig om de wedstrijd open te breken en wel in de vorm van Het Kanon, Mark. Twee doelpuntjes, daarna hebben we hem ook niet meer gezien. Dank voor je bijdrage.

Tsjah wat kunnen we er verder van zeggen. Wat Harm teveel loopt dat doet Mike te weinig. Omschakelen van aanval naar de verdediging had Mike weinig zin in. Wel twee doelpuntjes. Ook hem verder niet gezien. Lars een mooi doelpuntje net als Bjorn, Lars en Harm. Verder ook niet gezien.

Speciale aandacht voor onze Cillessen, deze pakt wel pingels en hoe. Klasse gekeept Martijn. Verder ook best wat ballen der uitgehouden. Een tip van de redactie: lees de spelregels even door.

Wij danken de schoonvader van onze captain voor zijn support. René, we hebben je gemist! Volgende keer laat je je neus wel weer even zien he 😉

Resultaten

TeamGoalsUitslag
MSG/Waterdonken8Winst
De Zware Jongens5Verlies

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *