Een matig potje…

Het eerste verlies van het seizoen is helaas een feit. Zegers Makelaardij toonde zich een taaie tegenstander. Slim spel, gecombineerd met een gedecideerde verdediging, bleek een niet te breken combinatie voor onze mannen. Kort na rust stonden we nog 4-2 voor, maar Zegers wist dit knap om te draaien naar een uiteindelijke 6-5 overwinning.

Voor de supporters die vanavond “verplicht” aan de zijlijn stonden in plaats van op het veld, was het een goed deel van de wedstrijd nagels bijten en lijdzaam toezien hoe toch een aantal 100% kansen niet afgemaakt werden. Het was het deze avond allemaal net niet, maar dat kan natuurlijk een keer gebeuren. Bij de revanche match later in dit seizoen zullen er weer volop kansen zijn om wél met de overwinning naar huis te gaan.

In ieder geval was het goed om Bombarda Tim na een blessure weer op het veld terug te zien. Hij pakte ook gelijk weer zijn doelpuntje mee! Welkom terug!

Over drie dagen staat alweer de volgende wedstrijd op het programma. Maandagavond spelen we tegen The Empire dat na vier gespeelde wedstrijden met 6 punten in de middenmoot staat. Aan ons de taak om ons te herpakken en weer voor de volle winst te gaan!

Resultaten

TeamGoalsUitslag
Zegers Makelaardij6Winst
MSG/Waterdonken5Verlies

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *