Het niet kunnen winnen van de toppers

De maand november en de terugkeer van Tim is geen gelukkige combinatie gebleken voor de mannen. Drie gespeeld en 0 punten.
Vandaag wederom een degelijke eerste helft. Verdedigend stond het stabiel en waren we aanvallend onmachtig. Je kan het ook uiterst effectief noemen: 1 kans 1 doelpunt. Een diepe bal naar voren en Mike kon met een hakje Iwan vrij voor het doel zetten. Een aanval uit het boekje.

Na de rust werd het al snel 2-1 voor de tegenstander. Verdedigend begonnen we aardig te kraken. Een diepe bal van Martijn, zoals in de rust afgesproken, op Mike die met een soort van sliding de bal voor het doel kreeg, waar Bjorn de bal voor het intikken had. Wederom prima teamwork.

Verder was het bar en bar slecht. Een pass over twee meter was voor de meeste al teveel gevraagd. Van de vijftig ballen hebben we er zeker vijfendertig ingeleverd. Je zou na de gelijkmaker denken dat het voor een positieve boost zou moeten zorgen. Maar drie seconden na de aftrap lag de bal al weer achter Martijn. De ban was gebroken en uiteindelijk werd het 7-2.

Wij danken onze sponsor voor zijn komst. De volgende keer zullen we nog beter ons best doen, want het was niet best.

Koppies omhoog mannen, maandag revanche. In de Waterdonken geldt namelijk vier keer is scheepsrecht.

Resultaten

TeamGoalsUitslag
WSSThill United8Winst
MSG/Waterdonken2Verlies

2 reacties

    1. Jan, het was inderdaad een sportieve wedstrijd. Van jouw kant uit was het inderdaad leuk 😉 Succes gewenst voor de rest van de competitie en we treffen elkaar in het nieuwe jaar weer.

Sluit aan bij het gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *