Eindelijk de nul!

Na drie waardeloze potjes werd het weer eens tijd voor een fatsoenlijke pot voetbal. Voor Tim was het tijd om de eerste puntjes te pakken, voor onze Neus was het zijn comeback en de man met plankenkoorts, Andy, maakte met een week uitstel zijn entree voor het keurkorps uit de Waterdonken.

In tegenstelling tot de vorige wedstrijden ging het balletje nu wel goed rond. Dat zorgde voor een degelijke ruststand van 3-0. Daar moet bij gezegd worden dat niet iedereen het vizier even scherp had staan. Hoogtepunt van de eerste helft was een schot van ons Linker Kanon. Heerlijk op de paal, dat zijn de mooiste. De volgende keer toch liever tegen het netje.

De tweede helft werd de score behoorlijk opgevoerd. Dit ging zo nu en dan met mooie aanvallen, maar we kregen ze ook af en toe op een presenteerblaadje.

Mannen klasse dat het zo is opgepakt! Andy, dankjewel voor je bijdrage. Tevens extra complimenten, namelijk de nul gehouden! De volgende keer kom je ook bij de doelpuntenmakers. Huibert, het was weer klasse. Iwan verdedigend sterk en pakt weer drie doelpuntjes mee. Mark R heeft weer kunnen vlammen. Tim heeft eindelijk zijn eerste puntjes en loopt 1 op 1 met de doelpuntjes. René, alias de neus, was nog voorzichtig, maar leverde een prima bijdrage.

Een bijzondere vermelding voor de keepert van de tegenpartij, want hij haalde toch prima balletjes uit het doel. Klasse gedaan.

Volgende week voor de bekerwedstrijd de stijgende lijn doortrekken?

Wij danken Lotte en Luuk voor hun support!!!