Op d’n diesel een rondje verder!

Op de verjaardag van ons aller heilige Pietertje Richard, mochten we met de mannen van Los Feos vechten om een plekje in de kwartfinale van het bekertoernooi. Met Mart Hónen (of is het toch Hönen) als debutant begonnen we zeer stroef aan de wedstrijd. 22:00 is laat en normaliter liggen de mannen dan al in hun mandje, maar dit sloeg nergens op. Na twee keer geeuwen stonden we met 1-4 achter. Wederom hadden we wat moeite met een meevoetballende keeper. Op de één of andere manier kwam de diesel in beweging en brachten we de stand al snel terug naar 4-4. Ik meen zelfs de ruststand. Na de rust liepen de combinaties iets beter en strafte we de keeper tot tweemaal toe af. Uiteindelijk liepen we, mede dankzij prima reddingen van Martijn, uit naar een 8-5 voorsprong en gaf de tegenstander zich gewonnen. De 8-6 mocht niet meer baten. Een volgende keer mag de schrijver van deze onzin bij een vrije trap best eens uitlopen. Een hoogtepunt van de avond had de omhaal van Mike kunnen zijn, ware het niet dat hij beter moet mikken. Nog even blijven oefenen dus.

Puntjes van aandacht:

  • De intrap. Het blijft een lastig onderdeel.
  • Mannetje niet laten lopen.
  • Bij wedstrijden om 22:00 geen diesel tanken, maar eens een Spaanse peper in onze achterste stoppen.

Het was weer een sportieve wedstrijd met een prima scheidsrechter en dito tegenstander. Los Feos, succes in de competitie!

Een mooie afsluiting van Pietertjes verjaardag. Jammer dat hij niet even kwam en ons op bier trakteerde.

De doelpuntenmakers zijn René (2), Mike (2), Iwan (3) en Mart (1).

Resultaten

TeamGoalsUitslag
MSG/Waterdonken8Winst
Los Feos6Verlies

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *