.. en 2016 winnend begonnen!

Vandaag de eerste wedstrijd van het jaar 2016. Bij deze wensen wij alle lezers van deze ongein, onze tegenstanders en supporters een prettig en zeer sportief jaar toe.

De eerste wedstrijd van de terugronde. De vragen van vandaag: Wie heeft toch de tas met de shirts en welk team is de feestdagen het best doorgekomen?

Antwoord op de eerste vraag bleef lang op zich wachten. Gelukkig hadden we Marloes met het verlossende antwoord, want ons kanon was weer eens de hort op. We hebben je vlammende schoten vandaag gemist.

Over de wedstrijd zelf kan ik vrij kort zijn. Het was een vrij eenzijdig verhaal, waarbij we behoorlijk wat kansen hebben verprutst, maar er ook elf hebben gemaakt. We wisselden mooie doelpunten af met de meest waanzinnige missers. RenĂ© heeft voor Kerst een abonnement op het houtwerk gekregen. Lotte, het vriendelijke verzoek om hem volgend jaar een netje te geven. Na een zoveelste kans wilde hij spontaan wisselen, en het dan gek vinden dat hij er vervolgens niet meer in mocht. Tsjah, dat noemen we een momentje van ” Pietertje, je kan er effe geen ene hout van”. Ga maar effekes zitten jonge.

Moment van de avond was de geweldige uittrap van Martijn. Helaas trof deze het houtwerk. Er ontstond ondanks de misser een discussie over de wijze waarop de keeper dient uit te trappen. Aan John de vraag om dit eens voor ons uit te zoeken. Het is namelijk erg sneu voor Martijn. Heeft hij het eindelijk onder de knie en dan mag het niet.

Verder was het een sportieve pot en wensen wij onze tegenstander veel succes verder.

Resultaten

TeamGoalsUitslag
MSG/Waterdonken11Winst
Z.V.T.M.3Verlies

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *