Wakker worden!

Op verzoek van een trouwe fan een verslag van onze laatste wedstrijd.

Een wedstrijd die eigenlijk niet te beschrijven valt. We begonnen redelijk en kregen al snel twee dotten van kansen. Jammer genoeg stond het vizier alles behalve op scherp. Bij de Zware Jongens was de scherpte er wel en binnen het kwartier stonden we weer eens ruimschoots achter, 4-1. Klaarblijkelijk houden wel van een wedstrijd in een wedstrijd. Hoever kunnen wel achter staan en binnen hoeveel minuten kunnen we dit weer rechttrekken? Nu waren er dik vijf minuten nodig waarin we even aanzette om weer gelijk te komen. René, Iwan (de eerste), Tim en Lars(met gevaar voor eigen leven) zorgde voor de doelpunten Met een 4-4 stand gingen we de rust in. Je zou zeggen dat we nu wel wakker waren, maar niets was minder waar. Eerste corner tegen en onze spits Lars was zijn directe tegenstander kwijt. Met een beetje pech is Lars hem nog aan het zoeken 😉

Toen was het de beurt aan Mike om de twee meest lullige doelpunten van de avond te maken, waarna Tim en Lars het karwei verder klaarde. Uiteindelijk leverde het een 9-6 overwinning op.

Een avond die goed voor ons afliep. Vrijdag zal het beter moeten willen weer een rondje verder komen in het bekertoernooi.

Tot slot is eveneens gebleken dat een goede scheidsrechter een hoop onnodig gezeur kan voorkomen. Die van ons was alles behalve scherp. Maar ach laten we realistisch zijn, zelf speelde we bagger dus we houden het er maar op dat de beste man zich alleen maar aanpaste aan ons niveau.

Hopelijk is de vriendin van onze voorzitter nu tevreden!

Resultaten

TeamGoalsUitslag
De Zware Jongens6Verlies
MSG/Waterdonken9Winst

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *